به گزارش خبرنگار سلام لردگان حشمت الله جوكار دادستان دادسراي نظامي استان چهارمحال و بختياري در جمع نيروهاي نظامي و انتظامي شهرستان لردگان با تشريح جعل و اسناد و همچنين اسناد مجهول خلاف واقع ، تباني و تشريح مجازاتهاي مرتكبين به جرائم مربوطه پرداخت .
حشمت الله جوكار در ادامه به جرم تدليس اشاره كرد و گفت : معناي تدليس در لغت و اصطلاح عام فريب كاري و نيرنگ و خدعه براي سوء استفاده و پيشبرد نامشروع و غير قانوني در جهت منافع اشخاص بكار مي رود.
وي افزود در جرائم جعل از 2 تا 5 سال حبس و جزاي نقدي از مبلغ 5 ميليون ريال به بالا در جعل اسناد اشاره كرد و استفاده از اسناد مجهول را جرم و علاوه بر جرم جعل و مجازاتهاي تعزيري از 6 ماه تا 2 سال حبس و جزاي نقدي كه منجر به اخراج جاعلين از سازمان مي شود اشاره كرد .